søndag 18. april 2010

Noen glimt fra helgen vår

Her var det stor gjennsynsglede da far i huset kom hjem fredag kveld! Gutten hadde laget velkommen-hjem-brev, og klistret en hel pakke med klistremerker på:) Han har tydeligvis litt rettferdighetssans, for han bedyret at det var både til pappa OG mamma:) Jeg syntes at det var godt å få mannen trygt hjem, og er gla at han ikke satt "askefast". Deilig å få sove lenge om morgenen!
Se hva han herr Nilsson kom hjem med! Koselige små treleker:) Kjøpt på konkurssalg, bare 10 og 20kr stykket. Flyet er ikke ferdig ennå, det er "guttas prosjekt"!
Siden det har vært så surt og kaldt har vi ikke vært på søndagstur i dag. Jeg har derimot sydd en bukse til gutten i dag. Herr Nilsson var ikke så begeistret for den... "Hæ, skal den ha SÅNNE lommer, det så jo litt RART ut..." Jaja, det var kanskje ikke så praktisk og fint med hvite lommer, men gutten er jo veldig gla i det sjørøverstoffet;)
Til slutt et lite mysterium på søndagskvelden: Hvordan og hvorfor havnet alle disse påskeliljene utenfor huset vårt?!? Det ser ut som ca 1000 blomster! Jippi!! Jeg har ingen aning, og er svært nysgjerrig, i og med at sameiet her er særdeles lite aktive når det gjelder hagestell... Spennende!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar