torsdag 15. april 2010

Blåklokkelue :)


Nå er Herr Nilsson på tur, og jeg er hjemme med ungene. Bilen har han også tatt med seg, så i dag var vi tidlig ute og GIKK til barnehagen i regnværet. Regntøyet til gutten ligger i barnehagen, så han fikk gå med paraply, - stor stas! I går kveld sydde jeg en sommerlue til lillemor. Lagde mønsteret selv, så jeg er veldig fornøyd med å få den til å bli passe :) Må sy på noen snorer til å knytte med, ellers tar hun den av seg så fort hun kan. Nå skal jeg sette på kaffe; var uvanlig tidlig oppe i dag, siden mannen ikke var hjemme. Her er det nemlig han som er flinkest til å stå opp først med de små...Ha en fin dag i gråværet!2 kommentarer:

  1. Jøje meg så flink du er til å sy alt mulig! Jeg blir helt inspirert, det er rart med alt man får tid til mens barna er små. Nå går jo dagen med til lek og stell av valp her hos oss.... Veldig kos det også! Lykke tilvidere med bloggen, den er kjempefin!

    SvarSlett
  2. Så fin sommerhatt! Gøy at flere prøver seg fram med egne mønster. En hatt er kanskje en hatt, men de små variasjonene er gøy!

    SvarSlett