tirsdag 4. mai 2010

Mer planter!


Jeg har sørget for å anskaffe oss enda mer grønt, så nå er det riktig så hageaktig her hjemme... Oliventreet er kjøpt på tilbud, og en "premie" til meg selv, siden Herr Nilsson var vekke i 3 dager på turné...
Jeg har veldig lyst å prøve meg med avleggere, men aner ikke hvordan de ser ut..? Er det en vanlig utstikkende grein eller ser den litt spesiell ut? Trenger litt hjelp her.. (inger?;-)
Disse blir nok gode på fredagspizzaen som mannen i huset sørger for:) Jeg har jo noen på altanen fra i fjor, men er usikker på om de har overlevd. Foreløpig ser de ganske visne ut.
Nå venter "Fruene" på tv og en liten sjokoladebit! Jippi:)

4 kommentarer:

 1. For at du fortjene det:) lykke til med de nye plantene, de var så flotte:)

  SvarSlett
 2. Hei,koseli å lese det du skriver. Avlegger er bare å knipe av en stilk eller viss det knekker en gren,jeg satte den direkte i jord og hold den veldi våt,fikk en stor granium av det.tror jeg må ha meg et oliventre i den nye hagestuen. Klem fru B i sandnes

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tipset! :) Jeg har planer om å låne noen bøker om planter på biblioteket også. Kjekt at du leser på bloggen!

  SvarSlett
 4. Beklager at jeg ikke har sett spørsmålet ditt om avleggere av geranium. Gammeldagse prinser er jo veldig villige og nå er de blitt så populære også. Og så like ikkje sniglane de, det e eg veldig fornøyd med.

  Kan bare støtte fru B når det gjelder avleggere, ellers hørte jeg på et hageprogram at hvis du kniper av blomstene, så kommer de med flere og kraftigere blomster.
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett