onsdag 26. mai 2010

Gammelt og nytt på loftet

Tenkte at jeg skulle vise fram litt gammelt og nytt som står i overetasjen her. I veldig mange år har tingene bodd på loftet i Haugesund... Det er koselig at Mormoren har samlet på det så lenge, -og at vi kan ta det i bruk igjen nå:) I dag har vi (jeg og gutten) vært ute på lekeplassen med min gamle røde dukkevogn, og mange av de andre mødrene ble nostalgiske da de så den! Vi er mye ute for tiden, og har lite tid til både sying og data. Det er jo ikke så varmt ute, men jammen er det lyst og fint om kveldene! Etter at ungene er lagt, setter vi oss ut på altanen og ser på trærne og skyene... Med pledd over beina, så vi føler oss litt som to gamle skrotter ;-) Har også fått på plass litt sommerblomster i krukker, så det er ganske trivelig der ute nå!

GAMMELT: Dukkehuset har Mormor, jeg og gutten lekt med. Pluss andre i familien, og de som har besøkt oss. Så dette har passert flere generasjoner nå:

NYTT: Jeg så dette fine skrinet/huset på Mitt Rom lekebutikken. Klarte ikke å gå fra det, så da ble det Lillemor sitt (for bursdagspengene fra Oldermor!) Det kan jo være hytte for dukkehusfamilien, også er det søt oppbevaring for småsaker. Hun bærer det med seg når hun går og er veldig stolt over det!
NY: Denne jakken er også kjøpt for Oldemors bursdagspenger! Kleshengeren har jeg pytntet litt på selv:
Vi ble også overrasket med pakke i posten denne uken, med gaver til ungene oppi. Det var kjempestas! (og nå er de klærne til vask...!) Skjønn rosa kjole til Lillemor, og fotballtrøye til storebror:) Tusen takk fru B!

GAMMEL: dukkeseng fra loftet...
GAMMEL: og søt dukkestol...
OG MER GAMMELT: Synes at det er koselig med en blanding av nye og gamle ting på loftet vårt her. Her er også et bilde jeg fikk av farfar og en lekesymaskin som gutten kan "sy" med mens jeg syr. Ha en fin kveld!

1 kommentar:

  1. Så koselig å se disse tingene, veldig kjekt når "neste" generasjon kan bruke de samme lekene som flere før dem har lekt med.Og skjønne ting til småjenten:)

    SvarSlett