torsdag 3. juni 2010

Gjennbruk!

Vi skal beise altanen og trappen vår, men på grunn av regn har vi ikke fått gjort det ennå. Jeg er som vanlig utålmodig, og i dag klarte jeg ikke lenger å vente med å teste fargen... Jeg har en stund ønsket meg en plantebenk, og en natt jeg ikke fikk sove fikk jeg en ide:) Det gamle stellebordet blir gjenbrukt, og jeg har testet beisen på det! Syns det er en veldig fin farge, den heter naturgrå, og var den lyseste nyansen som var i butikken. Det må vel være lurt med lys farge når altanen og trappen vender mot nord og får lite lys. Tilbake til stellebordet som har blitt forvandlet til plantebenk; jeg limte på voksduk på flatene og fikk litt til overs som jeg sydde en liten pose av. Der kan jeg ha litt planteutstyr, eller den kan brukes som potte. Tror det er lurt at det er en kant rundt plantebordet, så ikke jord og rusk faller ned på det snart nybeisede gulvet! Minidrivhuset og benken skal nemlig flytte "bak" slik at fru Nilsson får bedre plass når hun skal sole seg!

I går kveld fikk jeg ta meg en kveldstur mens herr Nilsson puttet ungene til sengs! Det var utrolig herlig å få lufte seg litt og "slippe unna" leggingen. Men i kveld er det min tur, og det gleder jeg meg til nå. Jeg kjøpte disse veggpottene, nok et tiltak for å utnytte arealet på altanen på forsiden!

3 kommentarer:

 1. Hei, så kjempefint! Bordet ble veldig fint og pottene flotte. Du er helt klar til litt mer sol du nå, og det kan vel bli tid til både puslerier og soling nå når Herr Nilsson har pappapermisjon.

  Tusen takk for i går! Veldig koselig å være på besøk selv om det ikke ble kaffe på altanen! Det kan jo bli en annen gang!

  SvarSlett
 2. Så fiiint, og så lurt, du er veldig flink til å se mulighetene:))

  SvarSlett
 3. Det ser så koselig ut hos dere! Flink du :)

  SvarSlett