torsdag 7. oktober 2010

Lampefeber


Lillemor har feber, men er ganske pigg likevel. Vi koser oss derfor inne, og jeg får tid til å ta litt bilder i huset! Her er noen av lampene våre, som er gode å ha nå når kveldsmørket melder seg. Vi har mange helt vanlige lamper som kun lyser opp hjemmet vårt, mens andre igjen gjør litt ekstra ut av seg! Den øverste fikk vi fra Nederland i bryllupsgave :)

3 kommentarer:

 1. Takk for hilsen hos meg. Dere har utrolig mange flotte lamper. Vi er også glad i lamper med det lille ekstra. Den hunden som du har i "logoen" din (kom ikke på noe bedre ord nå) er bare skjønn. Ha en fin fredag.

  SvarSlett
 2. Hei! Av en eller annen grunn så ble ikke kommentaren min i går registrert hos deg! Prøver igjen ;) Så moro at du likte stolen min - det er alltid så koselig at folk liker det man gjør :)) Utrolig flotte lamper dere har!! Og jeg digger headeren din :)) Er det en egeneid bamse? Har du kjøpt den/laget selv? Fredagsklem fra Yvonne

  SvarSlett
 3. Så mange fine lamper :)
  Vanskelig å finne fine lamper synes jeg, eller, det er vel heller vanskelig å finne lamper som er fine og ikke rådyre ;)

  SvarSlett