fredag 20. august 2010

Blått til lyst!

Jeg har fått fullstendig ryddeånden over meg her. Eller som J spør; hvorfor roter du så mye, mamma?? Hvert ledige minutt blir brukt til å sortere innhold i skuffer og skap. Jeg har blitt helt hekta. Ganske spesielt egentlig. Men etter å ha konfrontert med naboer som driver med samme syssel for tiden, er vi helt enige i at det er veldig tilfredsstillende å "renske" ut. Litt tankevekkende er det jo at vi stadig må streve med å "bli kvitt" ting vi selv har kjøpt eller fått. Uansett, jeg legger endel av skylden på ungene, det er utrolig hvor fort de vokser fra klær og sko, og hvor mye barneutstyr som er "nødvendig".


Jeg hadde planer om å lage et innlegg om badet vårt i 2. etg., som vi fornyet for ganske nøyaktig ett år siden. Jeg skulle selvsagt vaske det grundig før det ble tatt bilder. Men jeg ble, som du kanskje forstår; opptatt med å sortere gamle klær og ting i stedet;). Så her er noen bilder av "barnebadet", helt uvasket...


Vi er veldig fornøyd med fargevalget og mosaikkflisene på gulvet. Har (nesten) glemt at det ble litt dyrere enn vi hadde kalkulert med... Det endte med at vi tok opp et lite lån, blant annet for å finansiere maten i fjorårets barnedåp ;)

Også må jeg tilslutt få skryte litt av min kjære jente. Hun var såå flink i barnehagen i dag, koste seg masse! Her leker hun hjemme med lego etter endt dag:) GOD HELG!!


3 kommentarer:

 1. Å så fint, kjempefint bad:))Og så fint med de sterke fargene på håndklene og de andre detaljene. Skjønn jente, ser ut som hun koser seg med lego:)) Har hun noe fabuland?Ser ut som hun er i rette alder til de.

  SvarSlett
 2. Koselig blogg du har, legger meg til som følger ;)

  Ja, å rydde i skuffer og skap er en befrielse rett å slett, alt føles så rent og oversiktelig ut etterpå. Jeg hadde slik ryddeånd når jeg var gravid ;)

  Det resulterer ofte i et overfylt loft, for å kaste ting, det er heller vanskelig hos meg. Det kan jo være man får brukt for det en gang.........og jeg elsker gamle skatter og man hadde jo ikke hatt det i dag hvis alt ble kastet før i tiden...

  og på den andre siden er det jo kjekt å kjøpe "nytt" i ny og ne også.....så man burde kanskje bare bli bedre i å kaste ting likevell....

  Flott bad .... ;)

  SvarSlett
 3. Ih var har du hittat de fina LEGO?

  SvarSlett